Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 5 godina kluba  (Posjeta: 297 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Retro-Man
Global Moderator
Hi-Fi Expert

Član kluba

« Odgovor #15 : Ožujak 09, 2010, 00:09:28 am »

Tu tematiku smo razglabali več nekoliko puta i mislim da više nema smisla jer donošenje sustava u klub nije pod obavezno i ako netko ne želi iz sebi opravdanih razloga to ućiniti na nama je da to i prihvatimo.
Mislim da smo postigli puno u posljidnjih par mijeseci a najvažnije je da je klub svako druženje pun i da se međusobno uvažavamo iako smo razlićiti,druženja protiću u zezanciji,slušanju ,isprobavanju raznih komponenti i žica što uz malo vlage ćini atmosferu ugodnijom.
Primjedba za nedošenje koponenti stoji u potpunosti ali stvari takve kakve jesu,osobno sam razgovarao sa pojedinim ćlanovima o toj temi i slušajući njihove razloge zašto ne žele  donijeti sustav u klub ne mogu  ništa drugo nego ih prihvatiti a dali je to ok ili ne neka procijeni svako za sebe uostalom nije donošenje uređaja jedini naćin da se pomogne radu kluba ima ih bezbroj u što sam se osobno uvjerio kada smo organizirali UHO no da skratim,neka svaki ćlan ućini za klub koliko može iz domene u kojoj vlada a pogotovo u narednom vremenu koje nam predstoji da što bolje proslavimo petoljetku.
Evidentirano

Svaka cast nasoj ludosti i onima koji nas trpe
povratnik
Hi-Fi Legend

dakos 2008. CHIROPTERA

« Odgovor #16 : Ožujak 09, 2010, 09:28:19 am »

Wink poštivam, ali ne prihvaćam   Vrti očima
Evidentirano

DIYPASSISSANOTE    "private club"   "promatrach"
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na: