Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: . . . u vozilu  (Posjeta: 2456 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
oakley
Hi-Fi Legend

NetXplorer

« : Rujan 04, 2008, 08:31:46 am »

Dakle, tema je kakvu bi ste Hi-Fi audio, video ... opremu željeli imat u svom vozilu ili ju već imate ... Gitarist Kako ste zadovoljni? Što bi željeli bolje? ...

Evidentirano

val
Admin
Hi-Fi Legend

« Odgovor #1 : Rujan 04, 2008, 10:08:25 am »

eh kod mene Pioneer 4x50W radio, Pioneer prednji (u vratima) i Focal stražnji (fiksirani pokraj konzole)... dobro bi mi došao manji SUB  Ceri se
Evidentirano

setup br.2: kobasica, slanina, kulen, šunka, debelka...
M@rio
Hi-Fi Legend

« Odgovor #2 : Rujan 17, 2008, 11:45:33 am »

U prošlom autu sam imao Pioneer CD-Radio DEH-8100 i Focal-ove zvučnike (Polyglass serija), zvučnike sam prodao, a cd-radio sam poklonio mojoj boljoj polovici za njen autić i još uvijek radi bez greške (nikada nije preskočio, pravio probleme...) Trenutno imam tvornički radio i zvučnike, ništa specijalno, ali fino radi. Prošle su me te faze "mjuze u autu". Evo da ne duljim, volio bi imati nešto poput BOSE-a, Dynaudio-a i sl., znači neka fina tvornička ugradnja. Eto. 
Evidentirano

Setup 1: Audio Research CD 5 - Audio Research LS 26 - Martin Logan Purity - WireWorld Eclipse 5.2 (IC) - RG 142 (DIY IC) - WireWorld Aurora 5.2 (power cords)
Setup 2: Pioneer Plasma 50" PDP-LX5090H - Sony Playstation 3 Slim (250 GB)
Setup 3: ...
vlatkoc
Hi-Fi Newbie
*

« Odgovor #3 : Prosinac 19, 2008, 20:42:44 pm »

Pozdrav,

Svojeveremeno sam shvatio da zbog posla više slušam u autu nego doma. I tako ja krenuh u samoinstalaciju. Bez obzira na dugogodišnje hi-fi i samograditeljsko iskustvo skužih da je audio u autu podložan nekim drugim pravilima. Onda sam neko vrijeme googlao i obilazio klince koji to instaliraju da uberem neko znanje.
Završih sa prilično slušljivim sustavom.
Naprijed trosistemski Hertz zvučnici na kokpitu i u vratima.
Izvor: Pionirko DEH-77 , odličan radio.
u zadnjim vratima origigi zvučnici koji su bili.
U bunkeru veliki sub ganjan vlastitim pojačalom "Osio".
Za ovo drugo ganjat imam u bunkeru Signat "ROC-2"
Napajano dobrim akumulatorom Exide s malim unutrašnjim otporom i potpomognuto nekim kondezatorom od 1 Farada.
Vrata su obložena onim katranom u pločama da ne bruje.
Pristojno zvuči
Pozdrav
Evidentirano

Pravi audiofil ima preko 200 kg opreme.
TryGor
Hi-Fi Newbie
*

« Odgovor #4 : Siječanj 09, 2009, 19:53:29 pm »

Što se tiče playera Alpine svakako, čak i jeftitnij modeli odlično sviraju, a što se tiče zvučnika definitivno Oxygen Audio.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na: