Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: FORUM  (Posjeta: 413 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kravoljub
Član kluba
Hi-Fi Legend

« Odgovor #15 : Studeni 13, 2009, 20:11:13 pm »

Eh da zaboravio sam još dodati.Jeste primjetili da kad počnu takve neke rasprave onda je posjećenost na stranice foruma daleko veča.Imam osjećaj da mnogi uživaju čitati o ovakvim niskim i priglupim idiotarijama.To puno govori o nama samima,kao da nas više zanimaju prljavštine nego kreativne rasprave vezane uz hobi.Odlučio sam da ću komentirati i sudjelovati samo u konstruktivnim temama vezane uz glazbu i hifu naravno a žutilo  nikako.
Evidentirano

Fase Aria,Densen DM 10,Kimber TC8,Rega Apollo.Rega Couple.
TryGor
Hi-Fi Newbie
*

« Odgovor #16 : Studeni 13, 2009, 20:16:40 pm »

Aaravno, ovo je samo gubljenje vremena, umjesto da pričamo o hobiju zbog kojega smo svi ovdje mi se svađamo i ljudi su aktivniji na forumu, ali to je jednostavno u ljudskoj psihi. Sad kad je sve ovo započeto molio bih stvarno sve korisnike ovog foruma da se javno izjasno oko onoga što sam gore napisao jer ne želim da ispadne kako sam ja svojevoljno nešto stavio na stranicu ili da ne vodim dobro stranicu i forum.
Nisam ovdje došao da me netko .ebe i ako ne želite da to vodim molim da se izjasnite.
Evidentirano
kravoljub
Član kluba
Hi-Fi Legend

« Odgovor #17 : Studeni 13, 2009, 20:29:42 pm »

Aaravno, ovo je samo gubljenje vremena, umjesto da pričamo o hobiju zbog kojega smo svi ovdje mi se svađamo i ljudi su aktivniji na forumu, ali to je jednostavno u ljudskoj psihi. Sad kad je sve ovo započeto molio bih stvarno sve korisnike ovog foruma da se javno izjasno oko onoga što sam gore napisao jer ne želim da ispadne kako sam ja svojevoljno nešto stavio na stranicu ili da ne vodim dobro stranicu i forum.
Nisam ovdje došao da me netko .ebe i ako ne želite da to vodim molim da se izjasnite.
Samo ti radi ko te ebe  Ceri se Ceri se Ceri se
Evidentirano

Fase Aria,Densen DM 10,Kimber TC8,Rega Apollo.Rega Couple.
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na: